DE DEILIGSTE DAGENE


Jeg håper dere nyter sommer og ferie like mye som meg! De deiligste dagene er definitivt de der du ikke trenger å tenke på jobb eller forpliktelser, og kan slappe av i fint vær med de som betyr aller mest.

Hittil har jeg fått masse tid med mine nærmeste, både i Elverum, Trysil og Stavanger. Nå nyter jeg noen rolige dager hjemme i Oslo, før turen går videre til Florida og Bahamas med en venninne. Har noen av dere vært der før? Planen var først at vi bare skulle til Miami, men når jeg er i området vil jeg jo helst oppleve mest mulig.. og Bahamas er jo bare en kort flytur unna! Jeg reiser på fredag, men frem til da blir det mye lesing om menneskekroppen. Det er fort gjort å glemme studiene når det er så mye annet gøy som skjer hehe.

Jeg har forresten kjøpt meg nytt kamera til turen, slik at jeg får tatt masse fine bilder og kan filme litt underveis. Gleder meg til å dele alt med dere! Følg meg gjerne på instagram (victorialeanica) og snapchat (Leanica) for flere oppdateringer underveis! :)

#trening #fitness #kosthold #styrketrening #bikinifitness #nedivekt #komiform #sommerform #bootybuilder #rumpetrening #treningsøkt #kostholdsplan #legday #booty #trenerumpe #treningsprogram #bootybuilding #treningstips #victorialeanica #helse #treningsplan #healthyfood #victorialeanica #sunnmat #diett #sunnmiddag