FANTASTISK GOD LAKSEMIDDAG!

Dette er noe av det beste og mest smakfulle jeg har laget på lenge. Best av alt, det er sunt og næringsrikt! For de av dere som synes det er vanskelig å steke laks uten at den blir tørr eller svidd, så er dette en perfekt rett. Denne blir utrolig saftig og er ekstremt enkel å lage.

Du trenger: -4 stk laksefilet, fersk eller tint

-2 ts presset hvitløk

-1 stor ss honning

-Juicen av 2 stk lime + litt ekstra lime til pynt

-1 dl hakket, fersk koriander

-Salt og pepper, etter smak

PS! De av dere som liker det litt spicy, tilsett gjerne 1-2 ts finhakket chili.

Start med å forvarme ovnen til 200 grader celsius. Legg laksefiletene i en ildfast form. Bland sammen limejuice, honning og hvitløk (og eventuelt chili for de av dere som liker det spicy) og hell det over laksen. Strø til slutt, salt, pepper og hakket, fersk koriander jevnt over laksefiletene.

Dekk den ildfaste formen med aluminiumfolie og sørg for at det er tett. Stekes midt i ovnen i ca 30 min, før du tar av aluminiumfolien og steker den videre i 5 minutter.

Serveres sammen med ris, salat og frisk koriander.

Denne og flere andre sunne oppskrifter finner du under "HEALTHY FOOD" eller ved å trykke HER. Ønsker dere alle en strålende dag, og håper at alle har fri fra jobb og kan slappe av litt :) Nå skal jeg lese litt i studiebøkene mine, før det blir en tur på Elixia for å trene litt booty og mage.

#laks #middag #healthyfood #sunnmiddag #laksemiddag #lakstilmiddag #koriander #nedivekt #diett #kosthold