© 2017 by VICTORIA LEANICA.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

SOMMEREN ER PÅ VEI!

April 19, 2017

Hei! Håper du har hatt en fin påske! Etter en uke med mye deilig mat, godis og hvile, var det godt å komme seg tilbake til hverdagen og rutiner.

 

Jeg startet uken med en heavy beinøkt (som jeg forøvrig er sykt støl etter i dag) og fulgte opp med skuldre og cardio i går. På tide å speede opp trening og cardio nå når sommeren nærmer seg med stormskritt! Jeg strammer inn litt på kostholdet fremover også, for å få enda mer ut av treningen. Det handler om å spise nok og riktig, og hvis man er litt kreativ så blir det aldri kjedelig. Legger ved et bilde av mandagens lunsj (som jeg har spist både i går og i dag også haha). Utrolig godt og næringsrikt, også ser det jo veldig fristende ut med alle de fine fargene!

 

Tips til øvelser for å gjøre cardio litt mindre kjedelig finner du HER!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload