SOMMEREN ER PÅ VEI!

Hei! Håper du har hatt en fin påske! Etter en uke med mye deilig mat, godis og hvile, var det godt å komme seg tilbake til hverdagen og rutiner.

Jeg startet uken med en heavy beinøkt (som jeg forøvrig er sykt støl etter i dag) og fulgte opp med skuldre og cardio i går. På tide å speede opp trening og cardio nå når sommeren nærmer seg med stormskritt! Jeg strammer inn litt på kostholdet fremover også, for å få enda mer ut av treningen. Det handler om å spise nok og riktig, og hvis man er litt kreativ så blir det aldri kjedelig. Legger ved et bilde av mandagens lunsj (som jeg har spist både i går og i dag også haha). Utrolig godt og næringsrikt, også ser det jo veldig fristende ut med alle de fine fargene!

Tips til øvelser for å gjøre cardio litt mindre kjedelig finner du HER!