VEGETAR TACOLASAGNE

Dagens middag passer perfekt på litt hektiske dager eller rett og slett dager der du ikke gidder å bruke en evighet på kjøkkenet. Jeg valgte å lage denne med vegansk farse fra Hälsans kök, siden jeg ikke spiser noe særlig kjøtt, men du kan selvfølgelig lage den med noe annet.

Ingredienser:

-1 pose vegansk farse -1 pakke grove tacolefser

-1 boks lett creme fraiche eller mager kesam -1/2 gul løk -1 hvitløksfedd -1 boks hakkede tomater -1 pose tacokrydder -Ca 100 g revet ost

Stek farsen på middels varme og bland inn tacokrydder og 0,5 dl vann. Finhakk løk og hvitløk, bland det sammen med halve boksen med creme fraice i en bolle.

Bruk en rund ildfast form eller springform (rund kakeform) og legg tre tacolefser i bunnen. Sørg for at de rekker litt oppover sidene og at de dekker hele bunnen. Legg så litt av tacoblandingen, hakkede tomater og blandingen med creme fraiche oppå lefsene du har lagt i bunnen. Dekk deretter med en tacolefse og gjenta i denne rekkefølgen til du har 3-4 lag med fyll. Avslutt med en lefse på toppen som du smører med creme fraiche blandingen og topper alt med ost.

Stekes på 180 grader varmluft i ca 20 min.

Serveres med en frisk salat til og ønsket tilbehør. Enjoy! :)

Victoria Leanica