NY HJEMMESIDE OG BLOGG

Yes, that's what's up! Jeg har gått i en evighet nå og tenkt at jeg var litt lei av bloggplattformer og begrensninger, så jeg laget like godt min egen hjemmeside og ny blogg! Her vil dere få et innblikk i min hverdag, jeg vil dele trenings- og kostholdstips med dere, sunne oppskrifter og selvfølgelig spre glede og inspirasjon!

Det har ikke vært så mange updates fra meg i det siste, annet enn at de som følger med kanskje har fått med seg at jeg trener en del. Det blir kanskje sånn når det er mye som skjer i løpet av kort tid. Dette året har i alle fall startet veldig bra for min del! Ny leilighet, oppussing, treningsglede, masse inspirasjon, fantastiske mennesker rundt meg, ny hjemmeside og ikke minst.. jeg har begynt å studere! I'm so excited! Jeg har altså startet utdanning innen helse og ernæring, noe som virkelig er på tide. Dere aner ikke hvor lenge jeg har utsatt de greiene der. Det er jo det jeg har tenkt på, snakket om og drømt om de siste årene, men timingen har selvfølgelig mye å si. Det er mye å sette seg inn i, men det er uten tvil verdt det når jeg tenker på alt jeg vil få ut av det. Målet mitt er nemlig å jobbe med å hjelpe mennesker til å få bedre helse, kosthold og livsstil - og forhåpentligvis ha det mye bedre med seg selv. Det å glede og hjelpe andre er definitivt det mest givende jeg vet om.

Håper dere har hatt en super start på uken! Legg gjerne igjen en liten hilsen under eller send meg en mail om du skulle ha spørsmål eller har ønsker om ting jeg skal ta opp på bloggen :)

Victoria Leanica

#trening #fitness #helse #kosthold #treningstips #kostholdsplan